Home > Recepten

Garnalen met varkensvlees, tomaten en taugé

4 lepels arachidisolie

4 teentjes knoflook in plakjes

150 g varkensvlees in reepjes

150 g Noorse garnalen

1 lepel nam pla

zout

peper

2 tomaten in reepjes

200 g taugeh

1 lepel koriander
  • Omschrijving recept: Garnalengerechten; Varkensvleesgerechten; Oosters
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verhit de olie in een wok en bak de knoflookplakjes knapperig en goudbruin.

Schep ze uit de wok en laat ze op keukenpapier uitlekken en af koelen.

Schep de vleesreepjes door de resterende olie en laat ze, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten zachtjes bakken.

voeg dan de garnalen, de vissaus en wat zout en peper toe en schep alles om.

Verdeel de tomaatreepjes en de taugé over de inhoud van de wok en schep alles zonder ophouden 2 minuten luchtig om.

Verdeel het gerecht over voorverwarmde borden en strooi er de knoflookplakjes en koriander over.

Notities

Lekker met pandanrijst.