Home > Recepten

Zalm, Genovese

4 zalmmoten

2 pakken verse tagliatelli

2 pakjes kookroom of soja

1 pakje Honig rijke kruidenmix voor pasta pesto

250 g zeevruchten

roomboter

olijfolie

cayennepeper

zout

parmezaanse kaas
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Italiaans (Genua?)
  • Bron: Marcel Segers

Bereiding

Zalmmoten bakken in roomboter/olijfolie mengsel 1/1, daarna op 100 gr. in oven warmhouden.

Zeevruchten in eetlepel olie snel 1 minuut bakken, room/soya toevoegen, 1 zakje pesto uit verpakking toevoegen, snufje cayennepeper erbij, 5 minuten inkoken en eventueel wat parmesaanse kaas toevoegen.

Pasta ca. 1 minuut koken (is meestal genoeg). zout naar smaak toevoegen. Pas op met de cayenne peper, is al snel te veel.

Opmaak bord: verwarm 4 grote borden voor.

Maak een bedje van tagliatelli, leg daarop de gebakken zalm, giet eromheen het roommengsel en klaar!