Zalm, Genovese |
|
4 zalmmoten 2 pakken verse tagliatelli 2 pakjes kookroom of soja 1 pakje Honig rijke kruidenmix voor pasta pesto 250 g zeevruchten roomboter olijfolie cayennepeper zout parmezaanse kaas |
|
BereidingZalmmoten bakken in roomboter/olijfolie mengsel 1/1, daarna op 100 gr. in oven warmhouden.Zeevruchten in eetlepel olie snel 1 minuut bakken, room/soya toevoegen, 1 zakje pesto uit verpakking toevoegen, snufje cayennepeper erbij, 5 minuten inkoken en eventueel wat parmesaanse kaas toevoegen. Pasta ca. 1 minuut koken (is meestal genoeg). zout naar smaak toevoegen. Pas op met de cayenne peper, is al snel te veel. Opmaak bord: verwarm 4 grote borden voor. Maak een bedje van tagliatelli, leg daarop de gebakken zalm, giet eromheen het roommengsel en klaar! |
Home > Recepten