Home > Recepten

Louisiana salmonburger

200 g rauwe zalmfilet

zout

1 ontvelde tomaat zonder zout

2 lente-uitjes

1/2 theelepel mild paprikapoeder

1 teentje knoflook

1/2 theelepel peper

1/2 theelepel selderijzout

1 mespunt cayennepeper

1 theelepel oregano

1/2 theelepel tijm

1 lepel citroensap
  • Omschrijving recept: Hamburgers; Visgerechten; Cajun
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de zalm heel fijn en bestrooi ze met zout.

Snijd de tomaten en de lente-uitjes fijn.

Meng de zalm, tomaat, lente-ui en de rest van de ingredienten.

Vorm er tartaartjes van en leg die op de borden.

Notities

Schep om de tartaartjes een rand 'cooling yoghurt dressing'.

Extra lekker bij de salmonburger is een salade van radijs en komkommer.