Home > Recepten

Mosselen in een saus van tomaten en bleekselderij

1 lepel olijfolie

4 stengels bleekselderij

1 blokje Kruidenbouquet basilicum tijm Knorr

2 lepels tomatenpuree

1 dl water

4 takjes tijm

peper

1 bak mosselen
  • Omschrijving recept: Schelpdiergerechten; Sausjes
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Verhit 1 lepel olijfolie in een grote pan, bak hierin 4 in stukken gesneden stengels bleekselderij al scheppend 5 minuten op laag vuur.

Voeg een blokje kruidenbouquet basilicum-tijm (Knorr) toe, roer er 2 lepels tomatenpuree en 1 dl water door.

Ris van 4 takjes tijm de blaadjes af en roer erdoor, breng op smaak met peper.

Kook hierin een bak mosselen gaar.

Notities

Lekker met olijfmayonaise.