Home > Recepten

Omeletrolletjes, kabeljauwreepjes, komkommersalade

150 g kabeljauwfilet in reepjes

cayennepeper

zout

peper

knoflookpoeder

3 eieren

2 bosuitjes in ringen

1 rode peper in ringen

1 lepel olie

1/2 komkommer

munt
  • Omschrijving recept: Eiergerechten; Visgerechten; Salades; Oosters
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Visreepjes: Verwarm de grill voor.

Bestrooi de visreepjes met cayennepeper, zout en knoflookpoeder en bak ze

op een bakplaat onder de hete grill in ± 4 minuten goudbruin en gaar; keer ze halverwege.

Omeletrolletjes: Klop de eieren los met de bosuitjes, de helft van de rode peper, zout en peper.

Verhit de olie en bak van het eimengsel een dunne omelet.

Rol de omelet stevig op en snijd de rol in plakjes.

Komkommersalade: Snijd de ongeschilde komkommer in blokjes en bestrooi die met zout en peper.

Schep de helft van de rode peper erdoor.

Verdeel de komkommersalade over 2 borden en garneer met een takje munt.

Schep de visreepjes en de omeletrolletjes ernaast