Tarbot in folie |
|
1 gesnipperd ui boter 4 moten tarbot zout 4 plakjes Goudse kaas enkele dunne plakjes tomaat peper 4 lepels slagroom 4 lepels witte wijn |
|
BereidingFruit de ui in de boter licht goudgeel en gaar en wrijf de snippers door een zeef.Bestrijk de moten vis met een heel dun laagje van de uienpuree. Bestrooi met zout. Leg elke moot op een stuk alufolie, leg er een plak kaas op en daarop tomaat, strooi er peper over en hier en daar een klontje boter.Zet de folie (open!) in een hete oven. Verwarm intussen de room met de witte wijn. Giet na 5 minuten het roommengsel over de vis en vouw de folie dicht. Sluit vooral de naden goed, maar hou wel wat ruimte binnenin de pakjes. Zet nog een kwartier in een vrij hete oven en serveer de pakjes gesloten, serveer met aardappelpuree. |
Home > Recepten