Kabeljauwfilet, Thais |
|
1 ui 4 teentjes knoflook 2 rode pepers 2 stengels sereh 1 theelepel trassi 1 theelepel laos 1/2 theelepel kuncit 3 lepels nam pla 1,5 dl kipbouillon 1 theelepel suiker 5 lepels korianderblad 7 daun djeruk purut 400 g kabeljauwfilet |
|
BereidingPel en snipper de ui en de knoflook.Maak de pepertjes schoon en snijd ze in ringetjes. Snijd het citroengras in stukjes van 5 cm. Roer de ui, knoflook, peper, het citroengras, de trassi, laos, koenjit, vissaus, bouillon, suiker, djeroek-poeroetblaadjes en de helft van de koriander in een ovenvaste schaal door elkaar en leg de kabeljauw erin. Laat de vis in een op 200°C voorverwarmde oven in ± 15 minuten gaar worden. Garneer met de rest van het korianderblad. NotitiesLekker met pandanrijst |
Home > Recepten