Biefstuk met asperges |
|
zout peper 250 g asperges 1 tomaat 2 gemberbolletjes 250 g biefstuk 1 lepel sojasaus 1/2 lepel gembernat 2 lepels sinaasappelsap Het origineel heeft ook peultjes, die worden 2 minuten gekookt en later met de asperges |
|
BereidingMaak de asperges schoon en snij ze schuin in dunne plakjes.Kruis de tomaat in, dompel even in kokend water en spoel af onder koud stromend water. Ontvellen, in vieren snijden, vocht en pitjes verwijderen en de tomaat in stukjes snijden. Snij de gember in kleine stukjes. Snij de biefstuk in reepjes en bestrooi met zout en peper. Verhit de olie in de wok en roerbak de asperges 3 minuten. Schep ze op een bord. Roerbak dan de biefstuk 3 minuten. Voeg gembernat, sojasaus, gember en sinaasappelsap toe. Breng aan de kook. Schep asperges en tomaat erdoor en verhit nog 1 minuut. NotitiesLekker met rijst |
Home > Recepten