Home > Recepten

Biefstuk met pepersaus 1

2 theelepels witte peperkorrels

1 dl cognac

190 ml vleesfond

125 ml slagroom

zout

30 g boter

2 Argentijnse biefstukken
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Sausjes
  • Aantal Porties: 2
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Druk de peperkorrels met de bolle kant van een lepel plat. Doe ze met de cognac en fond in een pan en laat op hoog vuur tot 1 dl inkoken.

Voeg de slagroom toe en laat tot 1 1/2 dl inkoken.

Op smaak brengen met zout.





Verhit de boter en bak de biefstuk in 4-6 minuten rose, halverwege keren. Leg ze op 2 voorverwarmde borden.

Schep de saus erover en ernaast.

Notities

Lekker met gebakken krieltjes en groene sla