Home > Recepten

Gehaktballetjes, Cajun 1

1 ui

1 rode paprika

500 g rundergehakt

1 teentje knoflook

1 ei

4 eetlepels paneermeel

1 eetlepel cajun blended spice mix

1 eetlepel olie

1 dl mayonaise

1,5 eetlepel citroensap
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Cajun
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Bron: Carola Thomas

Bereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes.

Doe het gehakt in een kom en pers de knoflook erboven uit. Meng ei, ui, paprika, paneermeel en cajunkruiden erdoor.

Vet een lage ovenschaal in met olie. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze in de schaal. Schuif de schaal ca. 5 cm onder de hete grill en rooster de gehaktballetjes in 10-15 minuten bruin en gaar; schep ze regelmatig om.

Meng de mayonaise en het citroensap door elkaar en geef dit apart bij de gehaktballetjes.

Notities

Lekker met Franse frietjes en veldsla