Home > Recepten

Kebabs, Cajun (Kruidige worstjes van de barbecue)

olie

2 lepels gehakte bieslook of kervel

750 g rundergehakt voor de worst

1 a 2 lepels cajunkruiden voor de worst

zout voor de worst

2 lepels gehakte kervel voor de worst

2 teentjes knoflook voor de worst

2 lepels bieslook voor de worst

1 lepel geraspte gemberwortel voor de worst

1/2 lepel citroensap voor de worst
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Barbecue; Cajun
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Vermeng de ingredienten voor de worstjes en laat ze ± 2 uur op een koele plaats staan.

Vorm van het gehakt kleine 'worstjes' en prik die op vleespennen.

Rooster deze 'worstjes' 15-20 minuten en bestrijk ze tijdens het roosteren eventueel met een beetje olie.

Rol ze voor het serveren eventueel door de fijngehakte kruiden.