Home > Recepten

Biefstuk, gemarineerd, van de barbecue

4 haasbiefstukken a 100 g

1 ui

2 lepels olie

2 lepels tomatenpuree

2 lepels wijnazijn

1 lepel mosterd

1 theelepel rozemarijn

1 teentje knoflook

zout

peper

0,15 fles rode wijn
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Marinades; Barbecue
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn.

Vermeng de tomatenpuree, rozemarijn, mosterd, olie, azijn, gemalen peper, zout en wijn goed en laat de biefstukjes een dag afgedekt in de koelkast in deze marinade staan. Keer het vlees af en toe.

Laat het vlees op de barbecue dichtschroeien en bestrijk het tussendoor met een in de marinade gedoopt borsteltje.

Bak de biefstukjes niet langer dan 5 minuten.