Home > Recepten

Rosbiefrolletjes uit Argentinië, gevuld

1 kop gare gehakte courgette

1 avocado in stukken

1 lepel gesnipperd ui

1/2 theelepel chilipoeder

2 lepels olie

2 lepels azijn

1/4 theelepel zout

16 plakken rosbief

slablaadjes

3 hardgekookte eieren

8 radijsjes
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Argentijns
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Prak de courgette en avocado helemaal fijn.

Meng er de ui, chilipoeder, olie, azijn en zout door.

Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en rol die op. Bind om

ieder rolletje een touwtje.

Bedek een schotel met slablaadjes en schik de rosbiefrolletjes er omheen als

spaken in een wiel.

Snijd de eieren in de lengte doormidden. Verwijder de dooiers en druk ze door een zeef. Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de schotel.

Snijd het eiwit in lange, dunne reepjes en leg die op de rosbiefrolletjes.

Garneer ze met 'roosjes' radijs en serveer de rest van saus afzonderlijk.