Home > Recepten

Hamtaartjes van de barbecue

2 aardappels

zout

6 plakken schouderham

6 plakken jonge kaas

6 sneetjes witbrood

boter

4 lepels mangochutney
  • Omschrijving recept: Aardappelgerechten; Varkensvleesgerechten; Barbecue
  • Aantal Porties: 6
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de aardappels in water met zout in ± 15 minuten beetgaar.

Giet ze af en laat ze uitdampen.

Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.

Snijd de aardappels in dunne plakken.

Bestrijk de broodcirkels aan één kant met boter.

Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 theelepel chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 theelepel chutney en kaas.

Steek ze eventueel vast met een satéstokje en rooster ze kort op de hete barbecue tot de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.