How Yu Niu Rou 2 (Chinese biefstuk in oestersaus) |
|
500 g biefstuk 1 theelepel zout 1 theelepel peper 1 lepel olie 1 lepel ketjap 2 lepels droge sherry maïzena 1 gesnipperd ui gemberwortel 6 oesters 2 lepels oestersaus 2 theelepels maïzena 3 lepels koude kippenbouillon |
|
BereidingSnij 500 g biefstuk in zeer kleine dunne plakjes. Meng 1 theel. zout, 1 theel. peper, 1 lepel olie, 1 lepel ketjap en 2 lepels droge sherry en marineer de biefstuk 1 uur. Uitlekken en bestuiven met maïzena.Fruit 1 gesnipperd ui en gemberwortel 30 seconden in olie, haal ze eruit en bak de biefstuk en 6 oesters 30 seconden, doe er 2 lepels oestersaus bij en sudder 1 minuut. Los 2 theel. maïzena op in 3 lepels koude kippenbouillon en roer erdoor, sudder nog 1 minuut. |
Home > Recepten