Home > Recepten

Kaapse bobotispiesen met tutti frutti

150 g tutti frutti

500 g rundergehakt

2 eieren

2 beschuiten

1 lepel kerrie

1/2 theelepel gedroogde munt

1/2 theelepel oregano

25 g amandelschaafsel

peper

zout

zonnebloemolie
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Barbecue; Zuid-Afrikaans
  • Aantal Porties: 6
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Week de tutti frutti ± 15 minuten in heet water.

Halveer de grote vruchten.

Meng het gehakt met de eieren, de verkruimelde beschuiten, de kerrie, de munt, de oregano, de amandelen en peper en zout.

Vorm van het gehaktmengsel ± 36 kleine balletjes.

Steek de balletjes om en om met 2 vruchten aan 10-12 spiesjes, Bestrijk ze met olie en rooster ze op de hete barbecue in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.