Home > Recepten

Gehakt 'Kokkerel' (gehakt met vulsel)

750 g rundergehakt

zout

peper

nootmuskaat

tabasco

worcestersaus

1 zakje nasikruiden

1 lepel ketjap manis

1 lepel oranjemarmelade

1 ei

2 bruine boterhammen in melk geweekt

1 gefruit ui voor de vulling

10 gefruite champignons voor de vulling

100 g kaas in blokjes voor de vulling

1 gehakt hardgekookt ei voor de vulling

1/2 gesnipperde appel voor de vulling

paneermeel voor de vulling
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Libelle

Bereiding

Meng het gehakt en de ingredienten en deel in tweeën. Maak 2 dikke ronde plakken.

Vulsel: meng gefruite ui, champignons, kaas, ei en appel en verdeel over de eerste plak gehakt, leg de tweede plak erop en druk voorzichtig maar stevig aan.

Strooi als versteviging er paneermeel over en bak langzaam gaar en bruin.