Biefreepjes, Maleis |
|
400 g biefreepjes 1 dl garderoom 2 theelepels paprikapoeder zout 1 groene paprika 2 tenen knoflook 2 cm gemberwortel 1 theelepel chilipoeder 2 lepels olie 1 blikje babymaïskolfjes 6 bosuitjes met groen 250 g broccoliroosjes rode peper in reepjes bosui in reepjes 2 dl bouillon |
|
BereidingMarineer 400 gr biefreepjes 3 uur in een mengsel van 1 dl garderoom, 2 theelepels paprikapoeder en zout.Bak 1 groene in repen gesneden paprika, 2 tenen knoflook uit de pers, een stukje (2 cm) geraspte verse gemberwortel en 1 theelepel chilipoeder in 2 eetlepels olie. Doe er de biefreepjes met de marinade, 1 blikje uitgelekte baby-maïskolfjes, 6 met het groen in stukjes gesneden bosuitjes en 250 gr broccoliroosjes bij en roerbak op hoog vuur 3 minuten. Stoof het gerecht 4 minuten met 2 dl bouillon. Garneer met rode peper- en bosuireepjes. NotitiesLekker met rijst |
Home > Recepten