Varkenshaasje met Camambert gevuld |
|
100 g sausijsjes 2 lepels koffieroom peterselie bieslook dille zout peper 150 g Camembert 4 varkenshaasjes a 150 g 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 rode paprika boter 4 lepels cognac 125 ml koffieroom 125 ml bouillon van een blokje tuinkers |
|
BereidingHaal de worst uit de saucijsjes en meng met de koffieroom, groene kruiden en eventueel zout en peper.Snij de helft van de Camembert in kleine blokjes en meng met de worstmassa. Snij de varkenshaasjes in de lengte zodat een holte ontstaat en vul met het worstmengsel. Maak de opening dicht met een prikker of keukendraad. Wrijf de buitenkant in met peper en zout. Snij sjalot en knoflook klein en de paprika in kleine vierkantjes. Snij de rest van de Camembert klein. Bak de varkenshaasjes in de boter rondom bruin. Bak de sjalot, knoflook, paprika en Camembert kort mee. Blus met de cognac, roer dan de koffieroom en bouillon erbij. Laat het vlees onder een deksel in 10-15 minuten op zacht vuur gaar worden. Garneren met tuinkers. NotitiesLekker met haricots verts en aardappelkroketjes of -puree. |
Home > Recepten