Home > Recepten

Phat Phet tua Fak Jao (Rundvlees met groene bonen)

400 g rundvlees in dunne reepjes

2 lepels sojasaus

1/2 theelepel peper

300 g sperziebonen

5 daun djeruk purut

5 lepels olie

2 lepels Khrung Keng Phet Deng = rode currypasta

2 lepels vissaus

3 lepels suiker



Voor Khrung Keng Phet Deng (Rode currypasta) zie Diversen

U kunt dit gerecht ook met kipfilet of varkensvlees maken.
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Varkensvleesgerechten; Kipgerechten; Thais
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Wrijf het vlees in met sojasaus en peper en laat het 15 minuten marineren.

Blancheer de bonen.

Snijd de citroenbladeren in dunne sliertjes.

Bak het vlees 2 minuten.

Voeg de currypasta, de bonen, de vissaus en de suiker toe en garneer met de sliertjes citroenblad.