Home > Recepten

Rosbief met een kruidenkorstje

2 a 3 lepels grove Limburgse mosterd

3 lepels pesto

50 g pijnboompitjes grofgemalen

4 lepels paneermeel

1,5 lepel peterselie

1,5 lepel basilicum

1,5 lepel tijm

1 teen knoflook

4 lepels olijfolie

1 rosbief lang dik stuk
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Libelle

Bereiding

Roer een pasta van de mosterd, pesto, pitjes, paneermeel, kruiden en de uitgeperste knoflook.

Verwarm de oven voor op 180°.

Verhit de olijfolie en braad de rosbief rondom bruin in 10 minuten.

Laat het vlees enigszins afkoelen.

Bedek de bovenste helft dik met de pasta. Doe in een braadslee en zet 30 minuten (rood) tot 45 minuten (medium) in de oven.

Serveer het vlees in plakken.