Home > Recepten

Varkenskarbonade van de barbecue

1 ui

1 lepel boter

2 lepels tomatenpuree

2 lepels mangochutney

2 theelepels worcestersaus

1/2 theelepel cayennepeper

2 schouderkarbonades

zout
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Barbecue
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Pel de ui en snipper hem fijn.

Verhit de boter, bak de ui ± 3 minuten en roer er de tomatenpuree, de mangochutney, de worcestershiresaus en de cayennepeper door.

Bestrooi de karbonades met zout en bestrijk ze aan de bovenkant met de helft van de saus.

Rooster ze op de barbecue of in het midden van de grill in ± 20 minuten gaar.

Keer ze halverwege en bestrijk ze met de rest van de saus.

Notities

Lekker met maïs met mosterdboter, geroosterde harde broodjes