Shikar vindaloo (Indiase varkenscurry) |
|
10 gedroogde chilipepertjes 2 dl azijn 1 theelepel fenegriek 1 cm gemberwortel 7 tenen knoflook 2 theelepels djinten 2 theelepels garam masala 1/2 theelepel kurkuma 2 theelepels zout 1 kg hamlappen 2 uien ghee of olie |
|
BereidingWeek 10 gedroogde chilipepertjes in 2 dl azijn en haal door de keukenmachine met 1 theel. fenegriek, 1 cm gember, 7 teentjes knoflook, 2 theel. djinten, 2 theel. garam masala, ½ theel. kurkuma en 2 theel. zout.Snij 1 kg hamlappen in dobbeltjes en marineer ±2 uur. Fruit 2 gesnipperde uien in ghee of olie, bak het vlees 5 minuten mee, giet de marinade erover en sudder 1 uur. |
Home > Recepten