Home > Recepten

Tonkinees gehakt (Vietnamees)

500 g varkensvlees

1 ui

50 g champignons uit blik

100 g paneermeel

2 lepels olie

4 eieren

50 g chinese boomzwammen

50 g shiitakes

100 g taugeh

50 g krab

zout

peper

ve-tsin

2 lepels ketjap

2 lepels nuoc mam

knoflook
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Vietnamees

Bereiding

Hak 1 pond varkensvlees, een ui en 50 g champignons uit blik fijn.

Meng met 100 g paneermeel, 2 lepels olie, 4 eieren, 50 g zwarte chinese boomzwammen, 50 g shii-take, 100 g taugeh, 50 g krab, peper, zout, ve-tsin, 2 lepels ketjap, 2 lepels nuoc mam en knoflook.

Doe in een ovenschaal een uur in de oven op stand 5-6, in blokjes snijden.

Notities

Serveren met zoetzure saus of Vietnamese Sauce Universelle