Tonkinees gehakt (Vietnamees) |
|
500 g varkensvlees 1 ui 50 g champignons uit blik 100 g paneermeel 2 lepels olie 4 eieren 50 g chinese boomzwammen 50 g shiitakes 100 g taugeh 50 g krab zout peper ve-tsin 2 lepels ketjap 2 lepels nuoc mam knoflook |
|
BereidingHak 1 pond varkensvlees, een ui en 50 g champignons uit blik fijn.Meng met 100 g paneermeel, 2 lepels olie, 4 eieren, 50 g zwarte chinese boomzwammen, 50 g shii-take, 100 g taugeh, 50 g krab, peper, zout, ve-tsin, 2 lepels ketjap, 2 lepels nuoc mam en knoflook. Doe in een ovenschaal een uur in de oven op stand 5-6, in blokjes snijden. NotitiesServeren met zoetzure saus of Vietnamese Sauce Universelle |
Home > Recepten