Tournedos met gorgonzolasaus |
|
4 tournedos a 125 g 3 lepels droge witte wijn 125 ml slagroom 125 g gorgonzola peper 40 g boter zout 4 theelepels kappertjes 1/2 zakje verse basilicum keukenpapier |
|
BereidingBereiden: (Tournedos ± 30 minuten voor gebruik uit koelkast nemen.) Vier borden voorverwarmen. In pan wijn en slagroom zachtjes verwarmen.Gorgonzola erboven verkruimelen en al roerend op zacht vuur laten smelten. Saus nog ± 5 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met peper. Tournedos droogdeppen met keukenpapier. In (koeke)pan boter verhitten. Tournedos in ± 4 minuten ros‚ bakken, halverwege keren. Tournedos bestrooien met zout en peper. Met scherp mes in dunne plakjes snijden. Saus over helft van borden verdelen. Tournedosplakjes in waaiervorm op andere helft van borden leggen. Kappertjes erover strooien. Garneren met toefjes basilicum. NotitiesServeren met peultjes en tagliatelle |
Home > Recepten