Tropicalspies met kerriesaus van de barbecue |
|
2 bananen 3 braadworsten 200 g chipolataworst 2 schijven ananas 2 sinaasappels 2 lepels olie 5 lepels mayonaise 5 lepels yoghurt 2 theelepels kerrie 1 theelepel suiker |
|
BereidingPel de bananen en snijd ze elk in vieren.Verdeel beide braadworsten in 4 gelijke stukken en de chipolataworsten in 16 stukjes. Snijd de ananas in 8 driehoekjes en de sinaasappelen in kwartjes. Maak 2 spiesen per persoon: begin met een stukje chipolataworst, daarna banaan, braadworst, ananas, chipolatworst en sluit af met een sinaasappelkwartje. Bestrijk de spiesen met olie en rooster ze op de barbecue gaar. Vermeng de mayonaise met de yoghurt, het kerriepoeder en de suiker. NotitiesLekker met warm stokbrood |
Home > Recepten