Varkenscurry in kokossaus |
|
2 fijngesneden uien 6 groene pepers in dunne ringetjes 1 theelepel trassi 4 lepels olie 750 g schouderkarbonade in blokjes 1 lepel ketumbar 4 dl kokosmelk 3 daun djeruk purut sap van 1 limoen 1 theelepel zout 1 theelepel suiker eventueel |
|
BereidingPureer de uien, 3 pepers en de trassi in een vijzel of keukenmachine.Verhit de olie in een wok en bak het vlees in ± 10 minuten rondom goudbruin. Voeg de kruidenpasta en de koriander toe en bak die ± 5 minuten zachtjes mee. Roer er de kokosmelk en de djeroek poeroet door, breng aan de kook en laat het gerecht nog ± 15 minuten zachtjes garen. Breng het gerecht op smaak met limoensap, zout en suiker en bestrooi het met de rest van de groene peper. NotitiesServeren met rijst |
Home > Recepten