Home > Recepten

Varkenskarbonades met champignon-kaasvulling

4 varkenskarbonades

zout

peper

1 zeer fijngehakt ui

1 lepel olijfolie

100 g gehakte kastanjechampignons

100 g geraspte cheddar

2 lepels versgehakte salie



Gebruik karbo's van minstens 2½ cm dik.
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Barbecue
  • Bron: Ainsley Harriott

Bereiding

Snij de karbo's aan de dikke kant bijna tot het been in zodat het een zakje wordt.

Fruit het ui in de olie zacht en lichtbruin, doe de champignons erbij en bak nog 3-4 minuten tot de sappen verdampt zijn en het een dik mengsel is. Doe in een kom en laat afkoelen.

Roer de kaas en salie erdoor en breng op smaak. Schep het in de karbo's en steek ze vast met een natte cocktailprikker.

Strooi aan beide kanten zout en peper en rooster ze 20 minuten tot het gaar is en de kaas gesmolten.