Koteletten, Vietnamese zoetzure |
|
1 kg koteletten 3 schijven ananas 1 paprika 3 eieren 2 lepels melk 1 lepel maïzena 1 kopje bouillon 4 lepels ketjap meel olie 2 lepels tomatensaus 2 lepels citroensap 2 lepels suiker ve-tsin |
|
BereidingSnij 1 kg koteletten in stukken van 3 cm.Snij 3 schijven ananas en een paprika in blokjes. Klop 3 eieren door 2 lepels melk. Roer 1 lepel maïzena door een kopje bouillon. Marineer het vlees in 4 lepels ketjap, doop ze in het eiermengsel en rol door wat meel. Bak ze in 15 minuten in wat olie, voeg dan 2 lepels tomatensaus, 2 lepels citroensap, 2 lepels suiker en wat ve-tsin toe. Laat 20 minuten sudderen, voeg dan paprika, ananas en het maïzenamengsel toe, roer nog 5 minuten. |
Home > Recepten