Panzarotti (Italiaanse kaassouflé's) |
|
300 g bloem 1/2 dl olijfolie 2 dooiers zout 250 g Mozzarella 4 a 5 lepels geraspte Parmezaan 2 eieren 100 g salami of ham (eventueel) |
|
BereidingMeng in de foodprocessor 300 g bloem, ½ dl olijfolie, 2 dooiers, wat zout en een lepel lauwwarm water tot een glad soepel deeg.Laat ½ uur rusten, rol zeer dun uit en steek er rondjes uit met een doorsnee van 7 cm. Snij 250 Mozzarella in kleine dobbeltjes of rasp grof. Meng met 4-5 lepels geraspte Parmezaanse kaas en 2 eieren en eventueel 100 g fijngesneden salami of ham. Leg op elk rondje een bergje kaasmengsel, vouw dubbel en druk de randen op elkaar met een vork. Frituur de halve maantjes. |
Home > Recepten