Pizzahapjes 1 |
|
1 pak witbroodmix 100 g boter 2 sjalotjes 100 g salami 100 g ham 125 g champignons 20 gevulde olijven 3 lepels bloem 240 g Italiaanse tomatensaus uit een pot 1 lepel Italiaanse keukenkruiden 100 g geraspte oude kaas Gebruik voor de tomatensaus bijvoorbeeld Spagheroni. |
|
BereidingMaak van de broodmix, boter en 3 dl lauw water een pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing en laat ca.20 minuten rijzen.Snij de sjalotjes in dunne ringen. Snij salami en ham in dunne reepjes. Snij de champignons en champignons in dunne plakjes. Vet een bakplaat in, bestuif het aanrecht met bloem. Rol het deeg uit tot een lap van ½ cm dik. Druk met een glas van 5 cm doorsnee rondjes uit het deeg, leg op de bakplaat (indien het er niet op past, dan een 2e bakplaat invetten en de rest daarop leggen). Leg op elk rondje ½ lepel saus, de salami, ham, champignon, sjalot en olijven, strooi de kruiden en de kaas erdoor. Verwarm de oven voor op 225° en bak de rondjes in ca.15 minuten gaar. Direct serveren. |
Home > Recepten