Crostini met rucolasalade en gegratin. Camembert |
|
30 g rucola 2 stoneleeks 2 lepels olijfolie 1/2 lepel witte wijnazijn zout peper 1 voorgebakken stokbrood 250 g Camembert |
|
BereidingSnij de rucola in stukjes van 2 cm.Snij de stoneleeks in flinterdunne ringetjes. Klop olie, azijn, zout en peper tot een dressing. Klop de rucola en de helft van de stoneleeks erdoor. Snij het stokbrood in 20 plakken van ca. ¾ cm dik. Leg naast elkaar op de grillplaat. Zet de grillplaat 10 cm onder het element en rooster in 2 minuten goudbruin, keer halverwege. Leg het brood op een schaal. Snij de Camembert in 20 puntjes Leg de Camembert op de grillplaat en laat 1 minuut onder de grill iets smelten. Verdeel de rucolasalade over de crostini, leg er een puntje Camembert op en strooi de rest van de stoneleeks erover. |
Home > Recepten