Home > Recepten

Popcorn: Buffalo Style Hot Popcorn Snacks

2,5 quart popcorn

2 cups maïs-chips

1 cup dry-roasted peanuts

1/4 cup boter

2 lepels Louisiana-style Hot Sauce

1 theelepel selderijzaad

1/4 theelepel zout eventueel
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Amerikaans
  • Bron: Orville Redenbacher's Guide to Popping Corn

Bereiding

doe 2 cups popcorn in een bakje en zet weg.

Meng de rest van de popcorn met de lichtgekneusde chips en idem pinda's.

Smelt de boter in een steelpannetje, samen met de hot sauce, selderijzaad en zout, giet over het popcorn-pindamengsel en schud.

Doe de popcorn op een bakplaat met bakpapier en bak 10 minuten op 350F.

Doe de popcorn in een serveerschaal en meng met de achtergehouden popcorn. Direct serveren.