Home > Recepten

Anda kari (Indiase kerrie-eieren)

2 uien

gemberwortel

2 tenen knoflook

1 theelepel kurkuma

1 theelepel djinten

1/2 theelepel ketumbar

1 theelepel cayennepeper

1 lepel venkelzaad

500 g tomaten

2 theelepels zout

1 theelepel suiker

1 blok santen

6 hardgekookte eieren

citroensap
  • Omschrijving recept: Eiergerechten; Indiaas

Bereiding

Fruit 2 uien, gemberwortel en 2 teentjes knoflook, voeg toe 1 theel. kurkuma, 1 theel. komijn, ½ lepel korianderzaad, 1 theel. cayennepeper en 1 lepel venkelzaad.

Voeg 500 g tomaten, 2 theel. zout, 1 theel. suiker en een blok santen toe en laat ½ uur sudderen.

Laat 6 gehalveerde hardgekookte eieren 10 minuten meesudderen en doe er citroensap bij.