Anda kari (Indiase kerrie-eieren) |
|
2 uien gemberwortel 2 tenen knoflook 1 theelepel kurkuma 1 theelepel djinten 1/2 theelepel ketumbar 1 theelepel cayennepeper 1 lepel venkelzaad 500 g tomaten 2 theelepels zout 1 theelepel suiker 1 blok santen 6 hardgekookte eieren citroensap |
|
BereidingFruit 2 uien, gemberwortel en 2 teentjes knoflook, voeg toe 1 theel. kurkuma, 1 theel. komijn, ½ lepel korianderzaad, 1 theel. cayennepeper en 1 lepel venkelzaad.Voeg 500 g tomaten, 2 theel. zout, 1 theel. suiker en een blok santen toe en laat ½ uur sudderen. Laat 6 gehalveerde hardgekookte eieren 10 minuten meesudderen en doe er citroensap bij. |
Home > Recepten