Foo yong hai 14 uitgebreid |
|
200 g vlees krab of garnalen 6 eieren 1 lepel melk 1 ui 50 g taugeh 50 g kool peper knoflook 1 lepel sojasaus ve-tsin 1 ui knoflook gemberwortel 10 cm prei 25 g soepgroenten 3 a 5 champignons citroensap 1 lepel suiker peper 2 lepels gembersap witte wijn 2 lepels maïzena |
|
BereidingSnij 200 g vlees, crab of garnalen in reepjes en roerbak ze.Klop 6 eieren los met 1 lepel melk. Fruit een ui, meng met het ei en 50 g taugeh, 50 g kool, het vlees, peper, knoflook, 1 lepel sojasaus en ve-tsin, bak hiervan 2 omeleten. Saus: fruit een ui en knoflook, bak ½ minuut gemberwortel mee, voeg 10 cm prei in stukjes, 25 g soepgroente en 3-5 champignons toe. Naar smaak erbij: citroensap, 1 lepel suiker, peper, 2 lepels gembersap en wat witte wijn erbij. Doe 2 lepels maïzena in wat water en bind de saus. |
Home > Recepten