Klein begin (gevulde nieuwjaars-eieren) |
|
1 gekookt ei 1/4 potje creme fraiche peper zout 50 g garnalen uit blik citroenmelisse of selderij blaadjes kropsla 1/4 lepel azijn olijfolie zout peper |
|
BereidingSnij een afgekoeld hardgekookt ei doormidden, dooier eruit.Klop ¼ potje crème fraîche met wat peper en zout stijf. Spoel 50 g garnalen uit blik schoon en neem het grootste gedeelte, schep dit met wat citroenmelisse of selderij door de crème fraîche. Vul het eiwit ermee. Garneren met de rest van de garnalen en een blaadje melisse of selderij. Beleg een schaaltje met kleine lichtgroene blaadjes kropsla, maak een vinaigrette van ¼ lepel azijn en olijfolie met zout en peper en druppel over de sla. Leg de eieren erop, versier met de door een zeef gewreven dooier. Koel serveren. |
Home > Recepten