Home > Recepten

Waldorf ei in de schil

45 g gepelde walnoten

1/4 appel

2 theelepels citroensap

1 takje selderij

2 lepels parmezaanse kaas

1 lepel zure room

zout

peper

2 takjes peterselie
  • Omschrijving recept: Eiergerechten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen. NIET PELLEN!!!

Houd 4 walnoten achter voor garnering, hak de rest fijn.

Snij van de appel 8 dunne plakjes en besprenkel met 1 theel. citroensap.

Snij voorzichtig het kapje van de eieren en schep leeg boven een kommetje. Prak het ei en meng met 1 takje peterselie, de selderij, de gehakte noten, kaas, zure room en de rest van het citroensap. Op smaak brengen met zout en peper.

Vul de eierschalen ermee en zet in eierdopjes.

Garneren met appelschijfjes, hele walnoot en kleine toefjes peterselie.