Zalmei in de schil |
|
2 bosuien in ringetjes 100 g gerookte zalm in reepjes 1 citroen 4 eieren 1 lepel droge witte wijn 1 theelepel citroenrasp van Baukje 1 theelepel dille diepvries zout peper 1/2 lepel boter 4 takjes dille 2 lepels creme fraiche |
|
BereidingHoud 8 reepjes zalm achter als garnering.Snij van de citroen 4 dunne plakjes af en snij de plakjes tot het midden in. Snij voorzichtig het kapje van de eieren en laat het struif in een bakje lopen, kook de schalen 3 minuten uit en laat ze uitlekken. Klop het struif met crème fraîche, diepvriesdille, zout en peper en roer de zalm erdoor. Bak het ui 3 minuten zachtjes in de boter, doe het eiermengsel erbij en laat al roerend in 5 minuten op zacht vuur stollen. Vul de eierschalen met het roerei, garneer door er 2 zalmreepjes kruiselings op te leggen, steek de plakjes citroen en takjes dille erin en serveer direct. |
Home > Recepten