Bladerdeegflapje met feta en broccoli |
|
8 plakjes bladerdeeg 150 g broccoli 2 eieren 150 g feta 1 theelepel tijm zout peper 1 teen knoflook 2 lepels bloem 1 lepel sesamzaad |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 220°.Verdeel de broccoli in kleine roosjes, kook in ruim kokend water ca.1 minuut. Spoel af in een zeef onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Klop de eieren los. Verkruimel de feta boven een kommetjes. Voeg ¾ losgeklopt ei toe, tijm, zout, peper en broccoli. Pers de knoflook erboven uit. Bestuif het aanrecht met bloem, rol de plakjes bladerdeeg iets uit en steek rondjes uit met een kommetje. Verdeel het fetamengsel over het midden van 4 rondjes, leg de andere rondjes erop en druk goed aan. Bestrijk de bovenkant het het resterende ¼ ei en bestrooi met sesamzaad. Bak in ca.20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen.b |
Home > Recepten