Cha goi 2 (Vietnamese loempia's) |
|
100 g soe-oen 3 gedroogde Chinese paddestoelen 3 waterkastanjes 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 50 g Noorse garnalen 1 blik krab 150 g gehakt 1 ei loempiavellen |
|
BereidingBereid 100 g soe-oen volgens de gebruiksaanwijzing. Week 3 gedroogde Chinese paddestoelen en snij de hoedjes klein. Snij 3 waterkastanjes uit blik klein.Pureer paddestoel en waterkastanje met 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook en 50 g Noorse garnalen. Meng erdoor een blik uit elkaar getrokken krab, 150 g gehakt, 1 ei, de noedels en 1 lepel nuoc mam, peper naar smaak. Vouw 20 loempia's, smeer de randen dicht met ei. Ongefrituurd een dag houdbaar. NotitiesServeren met nuoc cham. |
Home > Recepten