Home > Recepten

Champignons, gevulde 1

2 bakjes grote champignons

1 uitje

25 g boter

100 g ham

peper

zout

50 g geraspte kaas
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Paddestoelgerechten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Zoek 24 mooie champignons uit, haal de steeltjes eraf en kook de hoedjes 3 minuten in wat water, laat uitlekken. Hak de steeltjes en de andere champignons klein.

Snij het ui in stukjes. Fruit het ui 3 minuten zachtjes in de boter, doe de gehakte champignons erbij. Snij de ham in reepjes en roer erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de hoedjes over 4 bordjes. Doe het gebakken mengsel erin en strooi de kaas erover.

Verwarm de oven voor op 225°. Zet de bordjes 10 minuten in de oven.

Notities

Serveer met toast.