Kaasbitterballen |
|
1/2 kruidenbouillonblokje 1/4 l water 50 g boter 2 teentjes knoflook 60 g bloem 150 ml volle melk 100 g oude kaas in kleine blokjes 100 g mosterdkaas in kleine blokjes 1 lepel peterselie 1 lepel bieslook 1 lepel kervel 1 lepel tijm zout peper nootmuskaat gekruid paneermeel |
|
BereidingKook bouillon van het kruidenbouillonblokje en het water.Fruit de knoflook in boter, roer er 60 g bloem doorheen. Doe in delen de bouillon en melk bij. Laat de dikke saus al roerend zachtjes pruttelen voor 4 minuten. Schep de verse kruiden en de kazen erdoor. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Laat afkoelen en maak van de stijve ragoût balletjes, rol door de paneer en frituur in frituurolie. NotitiesServeren met kerriesaus |
Home > Recepten