Home > Recepten

Runderrolletjes in fylodeeg, Moors gekruide

4 bieflapjes van 75 gr

1/4 rode paprika

2 gedroogde abrikozen

1 sjalotje

1 teentje knoflook

1 eetlepel pijnpitten

1 eetlepel gepelde pistachenoten

2 eetlepels rozijnen

1 theelepel gedroogde munt

1 eetlepel shoarmakruiden

boter

fylodeeg
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Klop de bieflapjes nog dunner en beleg ze met een mengsel van de (fijngehakte) rode paprika, abrikozen, sjalot, knoflook, vermengd met de pijnpitten, pistachenoten, rozijnen, munt en shoarmakruiden.

Rol ze op en leg elk rolletje op een dubbelvel (met boter bestreken) fylodeeg.

Klap de zijkanten eromheen, rol ze dan op en bak ze bij 225 C 25 minuten.

Notities

Lekker met rijst en gemengde salade.