Home > Recepten

Rundertartaar met gorgonzolasaus

1 ui

50 gr boter

4 tartaartjes

zout, peper

100 gr gorgonzola

5 eetlepels koffieroom
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verhit in een koekenpan de boter, bak de tartaartjes in 3 minuten aan beide kanten bruin, keer ze halverwege en bestrooi ze met zout en peper.

Pel de ui, snipper hem fijn, voeg hem toe en laat 4 minuten meebakken.

Neem de tartaartjes uit de pan en houd ze op een platte schaal warm.

Breek de gorgonzola boven de pan in stukjes, voeg de koffieroom toe en verhit al roerend tot de kaas is gesmolten.

Schenk een beetje saus over de tartaartjes, doe de rest van de saus over in een sauskom en geef die er apart bij.

Notities

Lekker met gemengde salade en gebakken krieltjes.