Kabeljauw met garnalen in koriandersaus |
|
1 ui 1 teentje knoflook 1 groene paprika 15 gr verse koriander 2 eetlepels medium dry sherry 2 eetlepels olie 1/2 theelepel sambal oelek 1/2 theelepel gemberpoeder mespunt gemalen komijn zout 200 gr kabeljauwfilet 150 gr roze garnalen |
|
BereidingPel en snipper de ui en de knoflook.Maak de paprika schoon en snijd hem in stukjes. Pureer de ui, knoflook, paprika en koriander in een keukenmachine. Meng er de sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn en 1/2 theelepel zout door. Snijd de kabeljauw in blokjes. Breng in een pan het koriandermengsel aan de kook, voeg de kabeljauwblokjes en de garnalen toe en laat ze in ca 5 minuten tegen de kook aan gaar worden. Breng op smaak met zout. NotitiesServeer dit gerecht met eiermie en wortelsalade. |
Home > Recepten