Broccoli, roergebakken |
|
1 rode paprika 300 gr broccoliroosjes 3 eetlepels (olijf)olie 1 teentje knoflook 1 blikje tomatenpuree (netto 70 gr) 1 eetlepel ketjap manis 1 theelepel oregano 1 theelepel basilicum 1 blikje maïskorrels (netto 150 g) 100 gr ongezouten cashewnoten 1 ciabattastokbrood (225 g) een wok of grote braadpan |
|
BereidingMaak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.Verhit de olie in de wok, voeg de paprika toe en bak die al omscheppend 2 minuten. Pel de knoflook, pers die erboven uit en bak 1 minuut mee. Voeg de broccoliroosjes, tomatenpuree, ketjap, oregano, basilicum, maïs en cashewnoten toe en bak alles al omscheppend 10 minuten. Verdeel de roergebakken broccoli over 4 borden, snijd de ciabatta in schuine plakken en leg die ernaast. |
Home > Recepten