Home > Recepten

Paderborner met pestomayonaise en artisjokhart

1 eetlepel rode pesto

1 eetlepel mayonaise

1 artisjokhart (blikje netto 185 gr)

1 radijsje

1 plakje oude Goudse kaas ( 15 gr)

1 sneetje Paderborner brood (Duits volkorenbrood)

1 takje basilicum

3 reepjes rode paprika
  • Omschrijving recept: Belegde broodjes; Sausjes
  • Aantal Porties: 1
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Roer de pesto en de mayonaise door elkaar (= pestomayonaise).

Halveer het artisjokhart in de lengte.

Maak het radijsje schoon, was het en snijd het in plakjes.

Breek de kaas in reepjes.

Neem van de basilicum 3 blaadjes af.

Besmeer het brood met de pestomayonaise en leg de artisjokharthelften erop.

Garneer met plakjes radijs, reepjes kaas, reepjes paprika en basilicum.