Home > Recepten

Millefeuille met gravad lachs en zeezout

200 g gravad lachs

4 plakjes bladerdeeg

2 eieren

1 theelepel zeezout

1 lepel kaviaar imitatie

4 takjes dille
  • Omschrijving recept: Visgerechten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175°.

Snij de bladerdeegplakjes diagonaal door. Kook 1 ei in 10 minuten hard, laat schrikken en pel. Hak het ei fijn. Klop het andere ei los. Leg de driehoekjes deeg op de bakplaat, prik met een vork enkele malen in. bestrijk met het losgeklopte ei en bestrooi licht met zeezout. Bak de plakjes in 10-15 minuten lichtbruin en gaar. Laat afkoelen.

Leg op 4 borden een bladerdeegdriehoekje, verdeel de zalm erover. Bestrooien met gehakt ei en de imitatiekaviaar. Leg het andere bladerdeegdriehoekje erop en garneer met dille.