Home > Recepten

Croissants met makreelsalade, mini-

1 blik croissantdeeg voor partycroissants

2 bosuitjes

125 g gerookte makreelfilet

4 lepels kerrie-ananassaus

4 halve abrikozen uit blik

basilicum

boter om in te vetten
  • Omschrijving recept: Belegde broodjes; Salades; Borrelhapjes; Visgerechten
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°. Maak de croissantjes volgens gebruiksaanwijzing. Laat afkoelen.

Snij de bosuitjes in dunne ringetjes. Haal het vel van de vis en snij de vis in kleine stukjes. Meng met de saus en de helft van het bosui.

Laat de abrikozen uitlekken en dep droog. Snij elk abrikoosje in 6 partjes.

Halveer de croissantjes. Leg op de onderste helft blaadjes basilicum. Daarop de makreelsalade. Garneren met abrikoos en enkele ringetjes bosui.

Leg de bovenste helft van het croissantje erop en serveer op een schaal.