Home > Recepten

Huzarensalade 4

200 gr Vlees(Rundvlees)

200 gr Appelen

100 gr Augurken

200 gr Aardappelen

uitjes

peper en zout

mayonaise
  • Omschrijving recept: Salades
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook het vlees in wat water met zout gaar, laat het daarna afkoelen en Snijd het in kleine blokjes.

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes, kook ze in water en zout, giet ze daarna af en laat ze afkoelen.

Snijd de augurken in kleine blokjes.

Schil de appels, snijd ze in blokjes en vermeng ze direkt met de augurken, omdat ze anders bruin worden.

Breng de ingredienten met peper en zout op smaak.

Voeg de mayonaise, het vlees en als laatste de aardappelen toe.

Verdeel de salade over de borden of schaal en bedek met mayonaise.

Garneer met sla, eieren, tomaat, augurken, zilveruitjes, komkommer, ham en asperges.